Birou de Arhitectura

CUM PROCEDAM:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
 1. Consultare
  Arhitectura este un proces colaborativ, iar fiecare proiect de succes începe cu o conversație deschisă și sinceră despre aspirații și provocări. Acesta este un moment pentru client și arhitect să asculte, să își pună întrebări unul altuia și să ia în considerare posibilitățile. Vom vorbi și despre proiectul dumneavoastră în termeni practici: Care sunt cele mai importante considerente? Cât va dura proiectul să fie finalizat? Cât ar putea costa?Aceste discuții vor continua pe tot parcursul procesului de proiectare și ne străduim să fim comunicatori eficienți și atenți în toate fazele proiectului dumneavoastră. Obiectivele noastre comune pot evolua și ne vom revizui și extinde în mod continuu discuțiile pentru a ne asigura un proiect finalizat care vă îndeplinește în mod eficient obiectivele și bugetul.
 2. Proiectare schematică
  În faza de Proiectare Schematică, începem să imaginăm și să conceptualizăm posibilitățile proiectului tău prin desen. Dezvoltarea unui design este iterativă și s-ar putea să vi se prezinte mai multe concepte în această fază. Unele dintre aceste concepte pot provoca ipotezele noastre inițiale și pot duce la idei neașteptate și interesante. Planurile site-ului, planurile conceptuale ale etajului și redările tridimensionale pot face parte din conversație. Această fază se încheie atunci când am definit în colaborare un singur concept care urmează să fie dezvoltat în continuare.
 3. Dezvoltarea designului
  Rafinarea și dezvoltarea conceptului au loc în timpul dezvoltării designului. Începem să luăm în considerare proporțiile spațiilor, materialele interioare și exterioare, dulapurile, iluminatul și structura în sine. În acest moment, am putea lua în considerare, de asemenea, să invităm consultanți externi – cum ar fi un inginer sau un designer de interior – pentru a-și împrumuta expertiza proiectului. Această fază se încheie cu un set de desene care explică scopul general și designul proiectului. Dacă un antreprenor este implicat în proiect în această etapă, acesta poate folosi acest set de desene pentru a produce o estimare preliminară a costurilor.
 1. Documente de construcție
  În momentul în care începe această fază, majoritatea deciziilor mari au fost luate. Sarcina acum este de a explora și dezvolta detaliile de construcție și de a integra pe deplin structura, iluminatul și sistemele mecanice în proiect. Rezultatul acestei faze este un set de desene adecvate pentru autorizare și construcție.
 2. Licitarea și selecția contractantului
  Tipul de relație de antreprenor care vă servește cel mai bine depinde de specificul proiectului. Un proces de licitație competitivă are sens în unele cazuri. Uneori, totuși, un client poate veni cu un contractor deja în minte sau putem selecta unul la începutul discuțiilor noastre. Vom colabora cu dvs. pentru a naviga în acest proces și a pregăti documentele de licitație atunci când acestea sunt necesare. Atunci când antreprenorii prezintă oferte sau estimări, le examinăm cu atenție împreună cu dumneavoastră, bazându-ne pe anii noștri de experiență pentru a determina și împărtăși meritele fiecărei oferte.
 3. Supravegherea construcției
  În multe privințe, credem că supravegherea construcției proiectului dumneavoastră este cea mai importantă parte a muncii noastre. Suntem susținătorii tăi pe toată durata construcției și efectuăm vizite regulate pe șantier pentru a ne asigura că proiectul tău este construit conform așteptărilor noastre și ale tale. Examinăm și aprobăm machetele, mostrele de materiale și alte documente trimise împreună cu dvs. și lucrăm în colaborare cu contractorul dvs. pentru a răspunde la întrebări și a furniza informații suplimentare, după cum este necesar. De asemenea, examinăm facturile contractorilor pe toată perioada de construcție pentru a ne asigura că tarifele acestora se aliniază cu munca pe care a efectuat-o.
 PROJECT 3D LUXURY VILLA WITH POOL